Crònica: TGN Bàsquet 48 – Cadet femení 38

Nova derrota de l’equip colomí, aquest cop però havent mostrat un bon nivell de joc.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Les colomines imposaven una bona defensa, que permetia portar el ritme del partit i l’avantatge en el marcador. Al finalitzar el període un moment de desconcentració visitant va permetre a les locals anotar fins a 6 cistelles seguides, un parcial de 12 a 0 que acabaria marcant el partit. A partir d’aquest moment les colomines van tornar amb un bon ritme defensiu i aconseguint un bon domini en el rebot, tant ofensiu com defensiu. Però les errades de cara a cistella no permetien que la distancia s’escurcés.

Al 3r període la bona defensa i el domini del rebot colomí permetia mantenir les tarragonines per sota dels 10 punts. Amb l’encert des de la línia de 6,25 les colomines empataven el partit a 35. Els últims 10 minuts va tornar a aparèixer la falta d’encert del CB Àguiles, només s’aconseguirien 3 punts. Aquest fet va permetre a les visitants anotar mica en mica i obrir un nou avantatge de 10 punts per finalitzar el partit 48 a 38. Tot i la derrota les jugadores del CB Àguiles van fer un bon partit marcat per la falta d’encert, un aspecte molt important ha millorar de cara a les properes jornades.

Jugadores: Carla Mas, Ruth Martinez, Laura Farré (4), Marta Rovirosa, Anna Albareda (13), Bet Morón, Gisela Palau, Laura Rodríguez (2), Sofia Moreno, Ivet Abelló (2), Maria Pérez (9), Carla Balcells (8).

Parcials: 19 – 11, 24 – 17, 38 – 35, 48 – 38.