Crònica: TGN Bàsquet 53 – Cadet femení 58

No estem acostumades a jugar a la tarda i tampoc a jugar amb el camp de través. Tot i això, hem començat sent superiors els primers 5 minuts fent un parcial de 2-8. Després, però, elles s’han posat les piles i ens han superat en diverses ocasions en l’1c1 i en contraatacs fàcils.

Així doncs, hem començat el 2n quart amb bones sensacions i només 2 punts per sota. Dos triples de les tarragonines i més contraatacs amb passades llargues ens han fet posar fins a 11 punts per sota. Com que no hem abaixat els braços, els tres darrers minuts del període abans del descans hem tornat millorar en atac i hem fet punts fàcils en 1c1 de sota i després de rebots. En alguns moments del partit hi ha hagut desconnexions per part dels dos equips però no hem sabut aprofitar.

WhatsApp Image 2019-10-26 at 22.35.00.jpg

A la tercera part, hem pogut remuntar els 5 punts que anàvem per sota i a elles els ha costat atacar gràcies a les ajudes defensives. Arribàvem als darrers 10′ de partit empatades i seguint amb una defensa tancada i molts rebots tan defensius com ofensius. Després d’un parcial favorable (12-18) al tercer quart, hem seguit amb la mateixa dinàmica tot l’últim període. Ens hem beneficiat dels seus tirs lliures fallats i un 2 + 1 de la Sofia a falta d’un minut ens ha donat l’empenta necessària per acabar guanyant de 5.

Carla B. 6, Anna 13, Laura R. 14, Bet 5,  Marta 2, Gisela 4, Maria F. 5, Maria P. 6, Sofia 3, Rut i Ivet.