Crònica: CB Constantí 64 – Sènior masculí “B” 78

Després d’una setmana amb una dinàmica d’entrenaments una mica caòtica, ens presentem a Constantí a una hora a la qual no sempre ens és còmode jugar, a les 19:45h, que acabarien sent les 20:15h.

Inicia el partit i es pot veure que serà un partit força “pitxat”. El nostre rival no és gaire superior físicament i a nivell tècnic tenim avantatge, tot i això, la picardia i l’experiència dels seus jugadors deriva en un joc molest i de buscar-se les pessigolles que ens acompanyarà severament els dos primers quarts.
Malgrat tot, sortim posats al partit i sabem estar allà aconseguint posar-nos per davant del marcador al final de la primera meitat del partit (34-38), tot i no haver aprofitat bé els punts que podrien haver arribat des de la línia de tir lliure.
A la segona meitat entrem coneixent el joc del rival i controlem millor les situacions tenses, aconseguim bones penetracions i tirs, majoritàriament, ben seleccionats. Ells segueixen amb el seu joc no tant eficient aquest tercer quart, cosa que ens duu a acabar-lo amb un cert avantatge (51-60).
L’últim període continuem amb la distància al marcador, però la poca efectivitat de moltes de les nostres passades no ens deixa eixamplar-la. Tot i això, sabem gestionar la situació i aguantar la distància i fins i tot allargar-la acabant el partit amb un +14 (64-78).
Bon partit del sènior B del C.B. Àguiles, tenint certa constància anotadora cada un dels quarts rondant els 20 punts.