CRÒNICA PARTIT SÈNIOR MASCULÍ “B” 12.10.2019

C.B.ÀGUILES 84 – C.B.MORA D’EBRE 44

Tercera jornada de lliga on l’equip Sènior Masculí “B” del club bàsquet Àguiles es retrobava amb l’afició davant del C.B.Mora d’Ebre, un equip que arribava imbatut en les dues primeres jornades de lliga.

L’equip visitant des de l’inici va plantejar una defensa en zona, ja que només disposava de sis jugadors, la qual cosa feia intuir que seria un partit rocós i amb dificultats per anotar. Per part local en el primer període, es va sortir molt concentrat i ficat en el partit; fent molt bones lectures a l’hora de circular la pilota en atac, aprofitant el clar avantatge en les transicions ofensives i combinat amb un gran encert des de la línia de 6,25m que col·locava un 22-13 en el marcador.

L’inici del segon període va ser una continuació del primer; seguia la ratxa d’encert des de la línia de tres punts i després d’anotar el sisè en 14 minuts la diferència s’ampliava fins els 17 punts (32-15). Temps mort rival i canvi de dinàmica, l’equip visitant va proposar un joc lent, pausat, d’atacs llargs i de faltes personals per intentar frenar el nostre ritme i intentar revertir la situació en el marcador. D’aquesta forma, 38-26, arribàvem al descans, i amb la sensació de no aprofitar els nostres punts forts.

A la represa l’equip sènior masculí va sortir a “mossegar”, intentant mantenir un alt ritme defensiu, gràcies a una excel·lent pressió defensiva i amb una ràpida circulació de pilota en atac, que va ser clau per trencar el partit i deixar-lo pràcticament sentenciat després d’un 24-07 de parcial i un 62-33 en el marcador.

L’Últim quart va ser de tràmit, però tot i així l’actitud de tot l’equip va ser exemplar i va oferir un caràcter molt ambiciós per seguir sumant i per seguir trobant bones sensacions. Novament un molt bon parcial 22-11 gràcies a l’encert de tres punts, que no va disminuir en tot el partit, fins a 15 triples, per tancar el partit en un 84-44.

Cal seguir treballant i cal cuidar aquest moment en el que estem. Hem se ser més que mai un equip dins i fora de la pista. Seguim!!

Parcials: 22-13/16-13/24-07/22-11