Crònica: Reus Deportiu 59 – Cadet femení 56

El cadet femení s’endú la primera derrota de la temporada a domicili en un partit molt disputat i amb un final d’infart.

El matx va començar amb un intercanvi de cistelles i un ritme trepidant en les transicions de les jugadores de Santa Coloma. Aprofitant la pressió defensiva local per generar desequilibris defensius i anotar amb facilitat. Les locals anotaven gràcies al seu joc interior, molt superior. El segon període va ser una copia del primer, les colomines seguien imprimint un ritme molt alt i les reusenques anotaven a través del seu atac ben treballat tàcticament i, sobretot, a les segones opcions en el rebot ofensiu. S’arribava al descans amb el resultat de 28 a 30.

Al tercer període les locals van decidir deixar de pressionar tota la pista. Això va impedir que les jugadores de Santa Coloma poguessin seguir atacant en transició i es van deixar de generar desajustos defensius amb facilitat. Aquest fet va portar a perdre pilotes en posicions delicades del camp i permetent a les reusenques, ara sí, sortir al contraatac amb molta facilitat. Aconseguint un parcial de 20 a 5. En els últims 10 minuts, les colomines havien de treballar amb més tranquil·litat cada atac posicional, deixant de perdre pilotes i aconseguint reduir poc a poc la diferencia en el marcador, així va ser. S’arribaria als últims 25 segons amb el resultat de 58 a 56, després d’un parcial de 10 a 21 Les colomines van optar per intentar recuperar la pilota abans de la falta, aquest cop no va sortir bé i el partit acabaria amb el resultat de 59 a 56.

La pròxima jornada es disputarà a Santa Coloma de Queralt, el pròxim diumenge 13 d’octubre a les 12:00 contra el sempre difícil Morell.

Jugadores: Carla Mas, Laura Farré (6), Marta Rovirosa (2), Anna Albareda (22), Bet Morón (4), Gisela Palau, Laura Rodríguez (4), Sofia Moreno (7), Ivet Abelló (4), Maria Pérez (5), Carla Balcells (2).

Parcials: 14 – 14, 28 – 30, 48 – 35, 59 – 56.