Crònica: CEJ l’Hospitalet 64 – Sènior femení 53

Dissabte al vespre ens enfrontàvem al CEJ l’Hospitalet, un equip que la temporada passada havia quedat a mitja taula en el seu grup de Segona Catalana. Era el primer desplaçament de la temporada, però l’enfrontàvem amb molta il·lusió després d’un primer partit força bo. De fet, el partit va ser molt similar al de la primera jornada contra el NB Olesa.

Va ser un inici complicat per nosaltres, en què ens va costar 4 minuts anotar els primers punts. Això va fer que les locals agafessin avantatge ja des de l’inici, arribant a una màxima diferència de 7 punts, 12-5, que nosaltres aconseguíem escurçar lleugerament un cop acabats els primers 10 minuts, 14-9.

Les diferències es mantenien durant els primers minuts del segon període, però un parcial nostres de 0-9, ens posava tres punts per davant 21-24 (min. 17). Aquest parcial va venir gràcies a les bones defenses, control del rebot i ràpids contraatacs. A diferència del primer partit, en què vam jugar bé a partir del control, en aquest cas el partit ens va anar millor quan més descontrol hi va haver. Arribàvem a la mitja part 1 punt per sota, 25-24.

Però de nou, vam sortir molt adormides a l’inici del tercer quart i se’ns va escapar el partit. Parcial de 18-0, (sí, sí 18-0) que donava un avantatge de 19 punts pràcticament insalvable. Vam tardar 8 minuts a anotar els primers punts de la segona part, que van arribar un darrer l’altra, amb un parcial de 2-10 que ens deixava a 11 punts abans de començar l’últim període.

La remontada no va poder seguir i les de l’Hospitalet es van tornar a escapar a 15 punts a l’inici del quart definitiu. Tot i això, no vam perdre mai la cara al partit i vam seguir lluitant-lo fins al final, 64-53.

Si bé hem de vigilar aquests parcials en contra que ens fan a l’inici del tercer quart, cal destacar que no baixem en cap moment els braços i estem intenses fins al final de partit. Aquesta és l’actitud si volem començar a guanyar partits.

El proper partit el disputarem aquest dissabte, 12 d’octubre a les 19:45, contra l’AEC Collblanc, un rival que també ha pujat de Tercera i que ja ens vam trobar a la final de Catalunya del juny passat.

Estadístiques del partit