CRÒNICA PARTIT SÈNIOR MASCULÍ “B” 28-10-2019

C.B.Àguiles “B” 80 – C.B.Sant Pere i Sant Pau 85

Després de passar per totes les categories de formació, arribava el dia del debut en categoria sènior, i el destí va voler que l’estrena fos contra un equip mític i, amb molta història relacionada amb el nostre club, com és el C.B. Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.

La consigna del nostre equip era clara, des de l’inici aprofitar la velocitat i sortir ràpid al balanç ofensiu. I així va ser, al final del primer quart 23-22. L’equip visitant en canvi va proposar un joc més pausat i lent aprofitant el fort potencial en el seu joc interior i que molt mal ens va fer.

El segon quart l’ordre i la pausa en el nostre joc estàtic va ser l’element més a destacar. Es va circular bé la pilota i es van aconseguir bons tirs fet que va propiciar arribar al descans amb un lleuger avantatge en el marcador, 51 – 43.

A la represa l’equip Tarragoní va augmentar la seva intensitat defensiva i ja en els primers minuts del tercer període va aconseguir col·locar-se a tan sols 1 punt dels nostres 58 – 57. L’intercanvi de bàsquets en aquest període era constant i els dos equips esperaven arribar a l’últim quart per canviar la tendència i emportar-se el partit cap al seu terreny.

Arribàvem així doncs a l’últim quart amb un ajustat 65 – 62 en el marcador. El nostre equip aconseguia ampliar lleugerament l’avantatge gràcies a un bon encert des de la línia de tir lliure i des de la línia de 6,25m, 71 – 64. La dinàmica però va canviar, els del Sant Pere i Sant Pau, van saber aprofitar bé les seves avantatges fins aconseguir capgirar el marcador 73 – 76 a falta de 3 minuts pel final del partit. En els últims compassos de partit l’equip visitant no va desaprofitar les constants visites a la línia de tir lliure la qual li va servir per escapar-se en el marcador i col·locar un resultat final de 80 – 85 en l’electrònic.

Bona estrena del jove equip sènior masculí “B” del C.B.Àguiles, on en cada partit que jugarem aquesta temporada serà un clínic per aprendre i millorar en tots els aspectes tàctics i tècnics.

Seguim!!

Parcials: 23 – 22 / 28 – 21 / 14 – 19 / 15 – 23.