Crònica: Cadet femení 73 – CB Cambrils 43

Comença la temporada 2019/2020 amb un victòria còmoda del Cadet femení del CB Àguiles.

El partit va estar marcat pel desencert visitant en gairebé totes les parts, fet que van saber aprofitar les nostres jugadores  per anar ampliant els avantatges en el marcador a cada minut que passava. L’atac colomí, ràpid de cara a cistella, no desaprofitava cap ocasió de contraatac per trencar amb velocitat la pressió de les cambrilenques. S’arribava al final del primer quart amb el resultat de 27 a 14.

Fins al minut 6 del segon quart la dinàmica va ser la mateixa. S’ampliava l’avantatge colomí, 35 a 16. Com era d’esperar les jugadores del Cambrils van millorar l’encert dels seus tirs a 4 minuts abans del descans i van aconseguir aguantar el resultat al voltant dels 10 punts.

El tercer quart va ser una copia del primer, el desencert defensiu i ofensiu visitant va permetre que s’arribés a la màxima diferencia fins al moment, 27 punts. En aquest moment el partit, totalment trencat, va entrar a l’últim quart on els dos conjunts van relaxar-se per acabar amb el resultat de 73 a 43.

La pròxima jornada es disputarà al camp del Reus Deportiu, el partit en una pista sempre complicada.

Jugadores: Carla Mas (2), Ruth Martínez, Laura Farré (14), Marta Rovirosa (8), Anna Albareda (25), Gisela Palau (4), Maria Ferran (6), Laura Rodríguez (8), Sofia Moreno, Ivet Abelló, Maria Pérez (3), Carla Balcells (3).

Parcials: 27 – 14, 38 – 24, 59 – 32, 73 – 43.