CRÒINICA INFANTIL FEMENÍ NIVELL A 19-5-19

C.B. Valls 70 – C.B.Àguiles 51

 

Partit disputat el dissabte 19 de maig de 2019 al poliesportiu del C.B. Valls CESPA.

Últim partit de la segona fase de campionat, el guanyador del partit es faria amb la segona posició de la segona volta.

Els partits al camp del Valls sempre són difícils, ja que son equips que juguen amb molta intensitat defensiva, amb moltes mans i amb una defensa molt al límit de la falta tota l’estona. A mes a mes el partit era diumenge al matí cosa que va fer que sortíssim una mica despistades al inici del partit, acaban la primera mitja part per sota en el marcador de forma clara 39-23.

En la segona part vam demostrar que quan volem, fiquem intensitat i ganes som un dels millors equips defensius del grup i dificultem els atacs als equips rivals. Com per exemple en el 5e període que el valls nomes va anotar una sola cistella en joc.

Per altre banda les poques ganes de xiular faltes de l’àrbitre en les defenses al límit del Valls no ens va ajudar gaire, ja que va deixar llibertat a les jugadores del Valls a endurir encara més les seves defenses i dificultar d’aquesta manera els nostres contraatacs.

El dia 1 de juny es disputarà al poliesportiu de Santa Coloma de Queralt la final a quatre, on entrem com a terceres classificades i jugarem contra el valls a les 10:15.

Jugadores: Núria Gassó (11), Ariadna Sendra (7), Laura Rodríguez(10), Aina Canosa (2) , Sofia Moreno (6), Ivet Abelló (4), Maria Perez(3), Aina Valls(6), Abril Moix, Carla Balcells (2) , Xesca Marquillas.

Parcials: 16 – 12, 25 – 11, 29 – 13, 12 – 16.

Resultat final: 70  – 51