Crònica Sènior femení: AD Torreforta 57 – CB Àguiles 52

Encaràvem el segon partit de la fase d’ascens, el primer fora de casa, amb algunes baixes d’última hora, però amb la mateixa il·lusió i ganes que ho havíem fet en la primera jornada. Sabíem que la pista del Torreforta és difícil i seria molt complicat guanyar-hi.

Tot i així, el nostre inici va ser tal com esperàvem amb molta intensitat i bona defensa. Tot i així, la precipitació a l’hora d’acabar uns contraatacs que mai vam aconseguir finalitzar del tot alliberades, va fer que l’avantatge només fos d’11 punts al final del primer quart, 6-17. Buscàvem l’avantatge a sota la cistella i el trobàvem.

Però a partir d’aquest moment, les locals van pujar la seva defensa, ens van tancar els espais i nosaltres no vam saber atacar més en la resta del partit. 11-6 de parcial al segon quart per arribar 17-23 a la mitja part.

Les sensacions no acabaven de ser bones i en el tercer quart, la nostra espessor en atac s’hi va sumar una mala defensa, permetent massa tirs de tres alliberats per un equip que té un bon encert. Així, en aquest 10 minuts el parcial del Torreforta va ser de 26-16 per posar-se per davant, 43-39.

Encara quedava molt de partit i estàvem a prop en el resultat, però en cap moment vam tenir possibilitats de tornar a agafar nosaltres l’avantatge. Ens costa jugar els finals de partit ajustats i marxem amb massa facilitat del partit. Un parcial de 14-13 en l’últim període deixava el marcador final amb un 57-52.

Aquesta derrota ha de servir per intentar millorar aquells aspectes en què més fluixegem, però en cap cas ha de servir per desanimar-nos i seguir entrenant amb la intensitat i les ganes amb què ho estem fent. El proper cap de setmana tornem a jugar a fora, en aquest cas a la pista el Morell.

Anotadores

Elena 2, Cèlia 4, Esther 7, Berta 22, Marta 0, Núria 6, Júlia 6, Rut 7, Rovana 0

Anuncis