Crònica: Diffsalut Almeda 78 – Sènior Masculí PLASFOC 57

Partit de màxima dificultat el darrer diumenge a Cornella de LLobregat. Els dos primers classificats s’enfrontaven per disputar-se qui es quedava amb la primera plaça després de 19 jornades i la balança va caure de part dels del Baix LLobregat.El partit començava bé per l’Almeda amb un parcial de 6-0 i una defensa molt intensa. Va costar posar-se al partit i al final del primer període continuaven els sis punts de diferencia inicial, 18-12. Amb un segon quart més igualat pero amb dos minuts finals amb badades defensives arribaven a mitja part amb el marcador de 36-27.

Almeda-CB Àguiles 02.jpg

En la tornada del vestidor el partit continuava amb una dinàmica semblant a la primera part. Tot i això aprofitant des de la linia de tirs lliures  i una mica més d’encert exterior ens posavem a només dos punts al minut 8 després d’un triple del Pau, però l’Almeda responia també des de la linia de tres punts i en dos minuts novament marxaven amb els nou punts de diferència a falta dels darrers de minuts (55-46).

El darrer quart es va torçar de seguida. L’expulsió del Pau, les continuades visites a la linia de tirs lliures dels de Cornella i un rival crescut van anar  enxamplant la diferència fins al defiitiu 78-57.

La derrota ens situa segons de la classificació (pel basquet average en contra) i amb una victòria de marge sobre el tercer classificat -que va guanyar el partit pel tercer lloc amb el Gavà-i dues sobre un grup de quatre equips. Diumenge nou partit com a visitants a la pista del Sant Boi.

Classificació J19.jpg

Punts: Toni 8, Roger, Xavi 2, Pau V. 17, Pau B. 6, Josep Ramon 2, Martí , Sergi 15, Xesc 2, Harold 5.

Parcials: 18-12, 18-15, 19-19, 23-11

Tirs lliures: 18/31, Faltes: 23, Triples: 7 (Pau V. 3, Pau B. 2, Sergi 2)

Estadística www.basquetcatala.cat

Anuncis