PARTIT JÚNIOR MASCULÍ 09-03-2019

C.B.PRAT – AIGÜES DEL PRAT A 86 – C.B.ÀGUILES 70

Derrota clara i merescuda de l’equip júnior masculí al camp d’un encertat Prat. En els primers compassos de partit, els dos equips es van intercanviar cistelles amb facilitat, eren els primers minuts de partit i les defenses dels dos equips pràcticament eren nul·les. L’equip local però, passats els primers minuts d’incertesa i amb un marcador de 8-7 favorable, reaccionava ràpidament, aconseguint el primer avantatge en el marcador 16-7.Segidamentr, arribaria la reacció dels nostres combinat amb un bon encert des de la línia de 6,25, per tancar un bon primer quart amb un marcador desfavorable de 21-23.

L’inici del segon quart, va ser pràcticament idèntic que el primer, a excepció de l’equip del Prat que si que va sortir concentrat i intens. Parcial de 11-2 en els tres primers minuts de període i de nou tocava “remar contra corrent” per intentar capgirar el marcador . A falta de 2 minuts per arribar el descans l’equip júnior retallava les distàncies gràcies a un parcial de 0-7 i situar-se a tant sols 12 punts de l’equip local, 44-32.

A la represa, s’esperava una reacció per part dels nostres que mai va existir. Poca contundència defensiva, poca intensitat en la captura del rebot ofensiu i defensiu i molts dubtes i distraccions que propiciaven pèrdues de pilotes no forçades. Mentrestant, l’equip del Prat seguia amb la mateixa intensitat i fam per anotar, la qual cosa feia que s’ampliessin les distàncies en el marcador fins els 19 punts de diferència 70-51. Els últims deu minuts, van ser un tràmit i irrellevant pel que fa el partit, els dos equips seguien amb dinàmiques oposades i si l’equip de l’Àguiles responia amb un tímid parcial de 0-5, l’equip local reaccionava amb el doble de punts. Derrota clara i merescuda, i felicitar el rival per la bona actitud de tots els seus jugadors; intensos, agressius, amb caràcter… tot el contrari que els nostres; callats, tímids, distrets i sense amor propi per l’escut que defensen. Cal una reacció ràpida per part de tots!!!

Anuncis