CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ NIVELL A 9-3-19

Àguiles 64 – CB Valls CESPA 33

El passat dissabte 9 de març de 2019 a Santa Coloma de Queralt es disputava el partit contra el CB Valls, segon classificat. Es va poder veure un molt bon partit de bàsquet per part de les nostres jugadores, que van competir tot el partit enèrgicament sense donar una pilota per perduda.

Per tercera vegada aquesta temporada, ens tornàvem a trobar amb l’equip de Valls, un equip molt intens i un dels més durs defensivament. Coneixent el rival i l’excés de força d’algunes de les seves jugadores en defensa ens esperàvem un partit complicat.

Tot i això les nostres jugadores van entrar al partit molt concentrades i en els primers 5 minuts no van deixar anotar cap cistella en joc al rival, acabant

8-1 el primer període. Els següents 5 minuts van seguir en la mateixa dinàmica acabant la primera part 14-8.

La resta de partit la bona defensa que vam realitzar va fer que la dinàmica del partit continués igual i les visitants tinguessin molt difícil anotar. Acabant la segona part i tercera part amb dos parcials a favor nostre molt clars 17-10 i 21-10.

En l’ultima part el ritme de partit va baixar una mica, però tot i això no vam deixar opció al rival a entrar

 

Cal felicitar a les jugadores, per la energia i la concentració que van mantenir durant tot el partit. Aquest és el camí a seguir. Enhorabona noies!

Jugadores: Núria Gassó, Ariadna Sendra, Laura Rodríguez, Aina Canosa, Sofia Moreno, Ivet Abelló, Maria Perez, Aina Valls, Abril Moix, Carla Balcells, Marina Herrera.

Parcials: 14 – 8, 17 – 10, 21 – 10, 12 – 5.

Anuncis