Crònica Sènior femení: CB Àguiles 74 – CB La Selva 35

Aquest cap de setmana començàvem la segona fase del campionat, una lliga entre 6 equips i a 10 jornades que decidirà l’equip que puja a Segona Catalana. En el primer partit d’aquesta lliga ens vam enfrontar a La Selva, un equip amb qui ja havíem jugat l’última jornada de la primera fase, per tant ens coneixem una mica ja.

Érem conscients de la importància de començar bé aquesta fase i que no ens podem relaxar en cap partit. I així ho vam demostrar des del primer minut. La intensitat va ser molt destacada durant tot el partit i el partit ja l’havíem deixat pràcticament sentenciat a la mitja part (44-19).

En el primer quart ja havíem agafat una distància de 8 punts als cinc minuts. La nostra defensa intensa ens va permetre jugar bastant al contraatac i sumar punts fàcils. Així, al final del primer quart el resultat era de 24-16. El segon període la nostra defensa va donar un pas més i vam deixar La Selva amb tant sols 3 punts en aquests deu minuts. Nosaltres seguíem anotant de contraatac i deixàvem un parcial de 20-3 pel 44-19 amb que s’arribava al descans.

No ens podíem relaxar al tercer quart i volíem deixar clar que el partit era impossible per La Selva. I així ho vam demostrar amb un parcial inicial de 10-0 que va deixar el partit sentenciat del tot. La nostra anotació va baixar una mica, però la defensa seguia intensa, 16-9 de parcial.

L’últim quart ens va ser útil per fer algunes proves, però tot i això ens vam tornar a imposar en aquest parcial, 14-7, per deixar un resultat final de 74-35. Aquest cap de setmana ens enfrontarem a l’AD Torreforta, en el segon partit d’aquesta fase. Serà dissabte a la tarda a Torreforta.

Anotació:

Anaïs 6, Berta 4, Marta 5, Elena 6, Jordina -, Núria 12, Rut 4, Júlia 4, Esther 8, Maria 16, Cèlia 9.

Anuncis