Crònica: CB Prat-Taxi Line 59 – Sènior Masculí PLASFOC 71

Desplaçament aquest dissabte al Prat de LLobregat. Partit amb trampa, capdavanter contra cuer, molta distància en la classificació i molt poca a la pista com entre tots els equips del campionat.

Inici del partit igualat amb un primer quart molt tous en defensa, intercanvis de cistella entre els dos equips i els del Prat que arribaven a la fi guanyant de 5 punts després de tres tir lliures de falta personal sobre la botzina, 20-15.

En la continuació aquesta avantatge es neutralitzada ràpidament. S’ajusta més bé la defensa, els del Llobregat els costa més anotar però es manté la igualtat en el marcador. En la segona meitat del quart uns minuts d’encert en atac permeten agafar una petita diferència de sis punts que un triple final deixa en tres al descans del partit, 30-33.

A la tornada del descans el partit continuava de la mateixa forma, sense aconseguir marxar al marcador però mica en mica marcant el ritme del partit. Al final d’aquest tercer quart sis punts d’avantatge per afrontar el darrer i definitiu assalt, 44-50.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Bon inici del darrer període amb encert en el tir del Pau i un joc sòlid de tot l’euip permeten agafar una diferència important a aquestes alçades del partit, 50-62 al minut 5. Els darrers cinc minuts de partit controlant la reacció dels locals s’arriba al definitiu 59-71.

Gran treball, seriòs i continuat de tot l’equip, que ens permet continuar lluitant a la zona alta en una jornada en que els rivals més propers també han guanyat els seus partits. Dissabte a les 17:30 (una mica abans de l’horari habitual) ens visitarà el AD Torreforta en el derbi tarragoní d’aquesta 18à jornada.

Classificació J17

Punts: Toni 12, Xavi 4, Pau V. 3, Pau B. 11, Josep Ramon 20, Martí 3, Sergi 7, Xesc 7, Harold 4.

Parcials: 20-15, 10-18, 14-17, 15-21

Tirs lliures: 10/16, Faltes: 15, Triples: 7 (Pau V. 1, Pau B. 2, Josep Ramon 2, Martí 1, Sergi 1)

Estadística www.basquetcatala.cat

Anuncis