PARTIT JÚNIOR MASCULÍ INTERTERRITORIAL 16.02.2019

C.B.Àguiles 61 – Salle Reus Ploms 86

Partit molt atractiu el què va disputar el nostre equip Júnior masculí Interterritorial contra la Salle Reus Ploms, segurament el millor equip de la lliga.

L’inici de partit va ser molt intens i dur, sobretot en l’aspecte defensiu, on aconseguir encistellar era molt difícil, 7 a 9 era el resultat que reflectia el marcador a meitat d’aquest primer període. L’actitud i la voluntat per intentar sorprendre de bon inici al rival, anaven amb desacord amb els conceptes ofensius que intentava jugar el nostre equip la qual cosa es va reflectir amb el resultat final d’aquest primer quart, 14-25 a favor dels visitants.

En el segon període, l’equip va canviar la manera com atacar la cistella i aquest canvi tàctic es va reflectir en les sensacions ofensives de l’equip, d’aquesta manera, arribaríem al descans amb un + 10 favorable a l’equip del Baix Camp.

A la represa, les bones sensacions ofensives del nostre equip continuaven i amb ell l’encert des de la línia de 6,25 m la qual cosa va propiciar que la diferència es col·loqués en tant sols 5 punts de diferència 40 – 45. L’Equip de Reus però no va abaixar els braços en el nostre millor moment del partit i va aconseguir arribar al final del tercer quart amb un avantatge favorables de + 8, 50 – 58.

En l’últim quart el Reus ens va demostrar perquè és un dels millors equips de la lliga, el nostre equip va arribar molt fos físicament i desgastat degut a les enormes diferències que hi havia en el joc interior dels dos equips. Un parcial de 0-12 va acabar d’enterrar les nostres opcions d’arribar en un final apretat. El resultat final però, no reflecteix el que va ser el partit. Un partit molt atractiu, on es respirava un ambient de bàsquet molt sà i sobretot amb la sensació d’haver plantat cara al millor equip de la lliga.

Seguirem aprenent per créixer individualment i col·lectivament. Bona feina nois!!

Punts: Punts: Sendra (18), Solé. R (4), Bartolí (-), Albareda (6), Mullerat (9), Padró (9), Cuadras (1), Alonso (9), Solé. A (-), Canosa (5).

Anuncis