Crònica Sènior femení: CJ Ulldecona 41 – CB Àguiles 86

Després de dues hores de viatge és una mica més complicat que de normal entrar al partit, i això és el que ens va passar aquest dissabte a la pista de l’Ulldecona. A més, les locals es van mostrar força millorades respecte el partit que vam disputar a la primera volta i això va fer que la primera part dels diferències en el marcador no fossin massa àmplies. A la mitja part, el resultat era massa baix pels nostres interessos, 25-32. Ens faltava molta intensitat defensiva i això feia que pràcticament haguéssim de jugar tots els atacs contra la seva defensa zonal ja col·locada, i això ens va fer força mal.

Vam sortir al tercer quart amb les idees molt clares sobre el què havíem de fer. I un parcial de 5-29 va deixar el partit vist per sentència. En aquest quart ja vam estar molt més actives en defensa i això ens va permetre molts més contraatacs i per tant, cistelles senzilles. A més, quan havíem d’atacar contra la zona de l’Ulldecona, circulàvem la pilota a molta més velocitat i també aconseguíem fer mal a les locals.

En l’últim quart, la dinàmica va ser bastant semblant, però un lleuger relaxament, normal també per la diferència que ja teníem al marcador, va fer que el parcial acabés amb un 11-25. I el resultat final acabava sent el 41-81.

Aquest diumenge, a 2/4 de 7 de la tarda, juguem l’últim partit de la primera fase contra el CB La Selva.

Anuncis