CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ NIVELL A 17-2-19

CB Cambrils 51 – Cb.Àguiles 65

 

El diumenge 17 de febrer de 2019 es va disputar el 4rt partit de la segona fase del campionat. El Cambrils situat en la segona posició, amb una sola derrota, feia imaginar que no ens posarien les coses fàcils.

 

En els primers períodes no es va veure una bona defensa de les jugadores de Santa Coloma. Les local van aprofitar per anotar els seus punts amb molta facilitat i bons atacs trenats. Tot i així, el marcador reflectia un avantatge visitant durant aquests minuts, degut  al bon atac colomí amb ràpides transicions.

 

El partit mantenia aquesta premissa: defenses permissives, bons atacs i moltes pilotes perdudes per errors no forçats. En arribar als últims 10 minuts les colomines van incrementar, ara si, el seu nivell defensiu i van aconseguir trencar el partit per agafar un avantatge de 10 punts que ja no abandonarien fins al final d’aquest.

 

El pròxim diumenge ens desplacem a la pista de l’Elisabeth a Salou. Un altre equip situat a la zona noble de la classificació.

 

Jugadores: Núria Gassó, Ariadna Sendra, Laura Rodríguez, Aina Canosa, Sofia Moreno, Ivet Abelló, Maria Perez, Aina Valls, Carla Balcells, Xesca Marquillas.

 

Parcials: 10 – 12, 22 – 24, 39 – 44, 51 – 65.

Anuncis