Crònica Sènior femení: CB Àguiles 66 – Escola Puigcerver 61

Amb l’Escola Puigcerver ens coneixem de sobres, en l’últim any i mig hi hem jugat 6 vegades i sabíem que seria un partit molt complicat d’inici a final. Tot i saber-ho vam començar el partit no massa bé, amb un parcial inicial de 0-7, amb molt tirs fallats per part nostre. A partir d’aquí, però, un parcial de 14-2 ens va posar cinc punts per sobre al marcador que ja mantindríem fins al final del primer període, 19-14.

En el segon quart, el nostre encert va baixar, només vam anotar 8 punts, i això ho van aprofitar les visitants per tornar a igualar el marcador per arribar al descans amb l’electrònic marcant un 27-27.

L’inici del tercer quart servia al Puigcerver per escapar-se a 5 punts, 30-35, però nosaltres vam ser capaces de mantenir la calma i en la segona meitat del quart, vam encadenar un parcial de 13-0 que ens permetia arribar al tram decisiu del partit amb un avantatge de 6 punts, 43-47.

Tots els triples que no havien entrat al llarg del partit, ho van fer en el darrer període. 9 en total, 5 per elles i 4 per nosaltres (3 de la Núria), feien que el quart acabés amb un 23-24, que ens acabava donant el partit per un resultat de 66-61. També cal destacar el gran encert des de la línia de tirs lliures (7/8) que vam tenir en aquest darrer període i que ens van permetre assegurar el partit.

Aquesta propera jornada anem fins a l’altra extrem de la província per enfrontar-nos a l’Ulldecona, en el que serà el penúltim partit d’aquesta darrera fase. Amb la victòria contra el Puigcerver, l’equip ja va assegurar la primera posició de manera matemàtica d’aquesta primera fase.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Anuncis