CRÒNICA JUNIOR MASCULÍ INTER 13-1-18

CB.Cornellà 70 – CB. Àguiles 65

Dissabte vam visitar la pista del líder de la categoria C.B Cornellà A, i es va notar la tornada de festes, el ritme del començament va ser força lent i amb algunes imprecisions per part dels dos equips, van predominar les defenses, tal com ho reflecteix el resultat a la mitja part, 35-30. A la segona part vam sortir poc actius i amb falta de concentració, i vam encaixar un parcial que va deixar el marcador al tercer quart en, 52-38, però al últim quart, lluny de venir-nos avall, va ser tot el contrari, vam sortir forts i amb molt d’encert en el triple (6 triples en aquest quart), i això ens va permetre acostar-nos a només dos punts 62-60, però les ganes de remuntar van fer que ens precipitéssim una mica i la qualitat i el físic del rival, van fer que la victòria caigués del costat del Cornellà, i el resultat final va ser un meritori 70-65.

Punts: Sendra (16), Solé. R (-), Albareda (2), Mullerat (17), Padró (16), Cuadras (10), Alonso (4), Solé. A (-), Canosa (-).