CRÒNICA JÚNIOR MASCULÍ INTER 15-12-18

C.B.Àguiles 71 – C.B.Igualada 67

Molt bona victòria del junior masculí contra el CB Igualada. Va ser un partit molt intens, vam començar amb un excel·lent primer quart, amb molta concentració i intensitat, cosa que ens va permetre aconseguir un parcial de 28-13, el segon quart com era d’esperar el CB Igualada va reaccionar, però nosaltres vam saber aguantar i només ens van retallar un punt, arribant al descans amb una diferència de 14 punts 47-33.

aGUILES-IGUALADAjUNIOR
A la segona part el CB Igualada va collar bastant, però nosaltres no li vam perdre la cara en cap moment al partit, sobretot a l’últim quart que cada vegada que s’atansavan a només dos o tres punts, després de temps mort, tornàvem a sortir amb força i no vam deixar que en cap moment és posessin per davant en el marcador, i el resultat final va ser de 71-67.
Vam demostrar que quan sortim molt concentrats i molt intensos, podem plantar cara a qualsevol equip, hem de seguir en aquesta línia.

Punts: Sendra (27), Solé. R (-), Albareda (-), Mullerat (8), Padró (21), Cuadras (2), Alonso (7), Solé. A (-), Canosa (6).

Anuncis