Crònica Sènior femení: CB Àguiles 65 – Salle Ploms Reus 39

Aquest dissabte vam jugar el millor partit en el que va de temporada, amb un rival que va competir tot el partit amb una intensitat molt semblant a la nostra. De fet, el partit d’anada ja va ser un dels més complicats en el que va de lliga, en el qual ens vam imposar de 10 punts en un partit força travat.

En el partit de dissabte, el Ploms va començar amb una defensa zonal, que nosaltres vam saber supera amb força encert des de la línia de 3 punts. En aquest quart vam fer 3 triples, i acabaríem el partit amb 6. La circulació de la pilota era força bona i teníem el control del partit. Però el Ploms seguia allà i arribàvem al final del primera quart amb un resultat ajustat 15-11.

La dinàmica en el segon quart era força semblant, intensitat defensiva a les dues bandes i atacs força bons també pels dos equips. La Salle Ploms és un equip que estava molt treballat, amb sistemes elaborats, però nosaltres vam estar pendents i concentrades tot el partit i vam saber aturar-les força bé. Amb el parcial de 20-15 al segon període arribàvem al descans amb 9 punts d’avantatge, 35-26.

No volíem perdre aquest avantatge en el tercer quart i no només vam aguantar el marcador sinó que un espectacular parcial de 16-0 va deixar el partit pràcticament vist per sentència. En aquest quart el Ploms només va poder anotar 3 punts, tots tres des de la línia de tir lliure i en el darrer minut del quart.

Tot i tenir el partit molt encarat, en el darrer període no vam abaixar els braços i també el vam guanyar amb un parcial de 14-10, aconseguint així imposar-nos en tots els parcials i deixant el marcador final amb un 65-39. Partit molt treballat i que ens fa anar contentes a les vacances de Nadal. Acabem aquest primer tram de temporada amb 11 victòries i 0 derrotes.

 

Anuncis