CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ NIVELL A 1-12-18

CB. Àguiles 64 – CB Valls Cespa 50

Després de la contundent derrota de la setmana passada contra el líder, el CB Àguiles va corregir els errors i es va imposar davant un rival directe per la segona posició de la lliga.

L’equip visitant, el CB Valls, va començar com un huracà, obrint un forat en el marcador de 8 punts. A partir d’aquest moment les colomines van agafar el ritme del partit i ja no van donar cap opció a les rivals. Amb una bona defensa només van concedir 1 punt en els últims 5 minuts del primer període i aconseguien capgirar el marcador ràpidament. Al segon període, les jugadores de Santa Coloma de Queralt, van seguir amb la mateixa concentració en tots dos costats de camp i van incrementar l’avantatge a 18 punts. S’arribava al descans amb un 43 a 25.

Els darrers últims períodes, les locals van controlar el partit sense deixar, en cap moment, que el Valls pogués arribar a capgirar el marcador. Es va entrar als últims 5 minuts de partit amb un avantatge de 20 punts. El partit finalitzaria amb un resultat de 64 a 50. Amb aquesta victòria el CB Àguiles s’assegura la segona posició del grup.

El proper partit serà l’últim de la primera fase, el qual es disputarà el dia 15 de desembre a les 11:00 a Torreforta.

Jugadores: Marina Herrera, Núria Gassó, Ariadna Sendra, Laura Rodríguez, Aina Canosa, Sofia Moreno, Ivet Abelló, Maria Perez, Aina Valls, Abril Moix, Carla Balcells, Xesca Marquillas.

Parcials: 17 – 13, 43 – 25, 52 – 42, 64 – 50.

Anuncis