Crònica sènior femení: CB Cantaires Tortosa 28 – CB Àguiles 88

Aquest dissabte ens tocava començar la segona volta de la primera fase de temporada fent un dels viatges més llargs de la temporada, fins a Tortosa. En el primer partit de la temporada, a casa contra el mateix rival, ja ens havíem imposat de manera clara, 95-26 i ho vam tornar a fer a les Terres de l’Ebre 28-88.

El partit ja el vam sentenciar a la primera part, en què anàvem a vestidors amb un resultat de 14-48. Exceptuant els 5 primers minuts del segon quart, en què vam desconnectar, perdre el control i anotar només 5 punts per 6 de les rivals, la intensitat i concentració va ser constant.

A la segona més del mateix. Tot i la duresa d’algunes jugadores del Tortosa en alguns moments, no vam perdre el cap i vam intentar seguir fent el nostre joc. Al final, 28-88. Cal destacar els 10 triples que vam anotar (5 Núria, 4 Cèlia i 1 Jordina).

Aquest cap de setmana de pont toca descansar i jugarem l’últim partit abans de vacances de Nadal el proper dissabte 15 de desembre, a Santa Coloma, contra el Ploms Salle Reus.

Punts:

Berta 0, Marta 2, Jordina 14, Núria 23, Rut 2, Júlia 3, Esther 8, Maria 16, Cèlia 20

Anuncis