CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ NIVELL A 3-11-18

Àguiles 50 – AD Torreforta 34

El passat dissabte 3 de novembre es va disputar el partit que tanca la primera volta de la primera fase del campionat. En aquest es va poder veure una millora respecte el partit anterior a la pista del CB Valls.

L’equip visitant jugava amb una defensa molt agressiva, la qual va impedir que les colomines es sentissin còmodes fins el segon període. En aquest les de Santa Coloma van incrementant la defensa i buscar punts fàcils de contraatacs. Va ser en aquest quart on es va aconseguir la màxima diferencia 29 a 10.

A la tornada dels vestuaris, les visitants van seguir amb la mateixa dinàmica, defensa agressiva i ben treballada que tornava a incomodar a les jugadores locals, aconseguint aquesta vegada que es posessin nervioses i es fallessin tirs clars i passades senzilles. A partir d’aquest moment el partit va ser molt travat en el joc, moltes errades per part dels dos equips. L’Àguiles va saber aguantar l’avantatge del segon període per acabar imposant-se, 50 a 34.

El proper partit es disputarà el dia 10 de novembre 10:45 al poliesportiu de Santa Coloma de Queralt contra la Salle Ploms Reus.

Jugadores: Marina Herrera, Núria Gassó, Ariadna Sendra, Laura Rodríguez, Aina Canosa, Sofia Moreno, Ivet Abelló, Maria Perez, Aina Valls, Abril Moix, Carla Balcells, Xesca Marquillas.

Parcials: 9 – 6, 29 – 10, 32 – 22, 50 – 34.

Anuncis