Crònica Sènior femení: CB Àguiles 68 – CB Calafell 27

Nova victòria del sènior femení, la sisena en sis partit i que ens permet seguir al capdamunt de la classificació.

Jugàvem el partit amb força baixes, amb 8 jugadores sènior i la Rovana que ens va venir a ajudar. Sabíem que havíem de sortir concentrades des del minut 1 i no començar despistades com en l’últim partit a casa contra el Cambrils i així ho vam fer. La defensa de la primera meitat va ser molt bona, permetent només 10 punts de les visitants en aquests primers 20 minuts de partit. Això, al mateix temps, ens permetia sortir ràpid al contraatac i fer cistelles fàcils. A diferència d’altres partits, en aquest vam aprofitar bastant els tirs sols des de sota i això ens va donar més tranquil·litat. A la mitja part el resultat era de 28-10.

WhatsApp Image 2018-11-04 at 11.33.24.jpeg

Vam començar el tercer quart amb al intenció de deixar clar a les visitants que no tindrien cap opció d’acostar-se al marcador i així ho vam fer. Vam guanyar el parcial d’aquest tercer període, 16-11, però havíem baixat una mica la intensitat defensiva, permetent que el Calafell ens fes més punts en aquests 10 minuts que en la suma dels 20 primers. En l’últim quart ens vam proposar recuperar-lo i amb un Calafell que poc a poc va anar abaixant el braços vam poder ampliar la diferència en el marcador fins els 41 punts. Al final, 68-27.

El proper diumenge juguem contra el Puiggcerver, equip que l’any passat només vam aconseguir guanyar en una de les 4 ocasions en què ens hi vam enfrontar i el conjunt que sembla amb qui ens haurem de jugar el liderat d’aquesta primera fase.

Anuncis