CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ NIVELL A

CB Valls Cespa 42 – CB. Àguiles 41

Primera derrota de la temporada en una pista molt exigent.

Mal inici de partit de les jugadores colomines que va acabar fent decidir el matx. Sabem que la pista del CB Valls sempre és molt exigent, amb equips molt intensos defensivament i ben posicionats. I així va ser, les locals van sortir amb una defensa pressionant, bastant efectiva, fent molt difícil que les visitants poguessin sentir-se còmodes. Aquest factor, sumat a uns primers 20 minuts on les colomines no van estar concentrades en atac i sobretot en defensa, va propiciar que s’arribés al descans amb un 22 a 17 i amb la sensació que el partit estava molt lluny de poder ser remuntat.

A la tornada del descans, les jugadores de Santa Coloma van canviar la mentalitat defensiva, defensa pressionant i bon marcatge de les línies de passada. Gràcies a la millor defensa es van recuperar pilotes, que permetien armar ràpids contraatacs, però ofensivament els tirs no entraven i costava molt sumar. S’arribava als últims minuts amb un marcador molt ajustat, la diferencia variava del -1 al +1. Finalment la remuntada no va ser possible i la victòria es va quedar a Valls.

Els errors ofensius no forçats i la falta d’intensitat dels primers 20 minuts van ser els factors claus per a la derrota. Ara toca seguir treballant!

El proper partit es disputarà el dia 3 de novembre 10:45 al poliesportiu de Santa Coloma de Queralt.

Jugadores: Núria Gassó, Ariadna Sendra, Laura Rodríguez, Aina Canosa, Sofia Moreno, Ivet Abelló, Maria Perez, Abril Moix, Carla Balcells, Xesca Marquillas.

Parcials: 8 – 10, 22 – 17, 34 – 29, 42 – 41.

Anuncis