Crònica: Pre-infantil femení 82 – Manyanet Reus 32

Victòria del pre-infantil femení a casa contra el Manyanet Reus. A casa seva només havíem guanyat de 3, en un partit d’allò més emocionant. Si bé és cert però, que a Reus vam jugar amb pista travessera i nosaltres, quan tenim camp per córrer, som un equip molt més perillós.

Durant els 40 minuts vam portar el ritme del partit i l’avantatge en el marcador. Malgrat això, les 4 primeres parts van ser més disputades del que reflexa el marcador final. Força concentrades en defensa i treballant bé les línies de passada, finalitzàvem la 1a part 10 a 2. A la 2a la dinàmica va ser similar, però ens van penalitzar força en el rebot ofensiu. Seguint amb problemes en rebot ofensiu, la 3a part la vam perdre per 4 a 8. La 4a va ser similar a la tercera però amb els papers inversos. De la 5a a la 8a part, la dinàmica va ser totalment diferent. Bones defenses a tota la pista ens van permetre recuperar pilotes i sortir amb facilitat al contraatac. També vam trenar algunes jugades en atac estàtic força bones. Així doncs, el parcial de la 2a meitat de partit va ser de 46 a 9.

Vull destacar la bona actitud des del minut -30, és a dir, des de l’escalfament. Sempre insisteixo en que els partits comencen a l’escalfament, i en els darrers partits, no hem estat concentrades a les primeres parts. També espero una millor actitud en els entrenaments ja que les últimes setmanes estem una mica més “tontes”. Encarem la recta final de temporada amb ganes, bon joc i sobretot ACTITUD, tant als entrenaments com als partits. Seguim treballant!

Punts: Marina 8, Núria G, Ariadna 12, Laura 13, Aina C 4, Núria M 35, Ivet 2, Maria 4, Aina V 2, Carla 2, Xesca