Crònica: Sènior masculí “B” 68 – CB Salle Reus 65

Després d’imposar-se al Claret de Valls en les semifinals, el Sènior masculí “B” s’enfrontava el passat diumenge a la Salle de Reus per aconseguir el campionat Territorial de Tarragona i al mateix temps, l’ascens a Tercera Catalana. El rival, tots ho sabíem, era complicat, ja que només havia perdut un partit en tota la temporada.

Podríem dir que, el primer i el tercer quart del partit van ser per nosaltres i el segon i l’últim per ells. En el primer, van aconseguir moure molt bé la pilota, córrer al contraatac i anotar cistelles força fàcils. Això, ho aconseguíem en part gràcies a una bona defensa que ens permetia córrer, 18-13

Però en el segon quart les tornes es van girar, i la nostra defensa va començar a desajustar-se i ells ens van arribar a anotar 29 punts. Nosaltres, és cert, en vam aconseguir anotar 22, però el nostre joc es basa en una gran defensa i en marcadors més aviat curts.

Amb aquesta consigna sortia el Sènior masculí “B” del vestidor i es va reflectir perfectament tant al joc com en el marcador. Es deixava l’equip més anotador de la lliga en només 6 punt en el tercer període i això ens permetia agafar una avantatge de 10 punts a falta de 10 minuts.

L’últim quart, però, va tornar a ser per ells. Tot i que no ens van anotar tant com en la primera meitat, sí que van tornar a accelerar la seva eficàcia, i amb un parcial de 10-17, es deixava el marcador final en un 68-65. Un resultat que ens és favorable però que ho deixa tot obert al partit de tornada, que es disputarà el pròxim diumenge a les 18:30 a Reus.