Crònica partit Cadet Masculí 05-02-2017

EL CARME BÀSQUET 74 – C.B.ÀGUILES 77 

Després de dues jornades sense jugar: la primera aplaçada  i la segona anul·lada a última hora a causa de les nombroses lesions… en la tercera, l’equip es desplaçava a la complicada pista del Carme Bàsquet, al barri del “Serrallo” de Tarragona.

Els primers compassos de l’enfrontament va ser favorable pels nostres, deixant bones accions de joc col·lectiu i atreviment en el llançament exterior. La situació però va canviar degut a la intensitat que van aplicar els locals en el seu joc i sobretot en la disputa pel rebot ofensiu. Al final del primer període 24-18 encontra.

En el segon període els locals, van demostrar el seu bon moment de forma, i l’avantatge en el marcador s’ampliava fins els onze punts de diferència (35-24, min 7). En els últims tres minuts el nostre equip va demostrar caràcter i orgull i a base de bones defenses i transicions ofensives ràpides van aconseguir retallar la diferència fins els tres punts i arribar al descans amb un resultat en contra de (41-38).

A la represa, l’equip de l’Àguiles va sortir amb la intensitat i l’actitud necessària per capgirar la situació: començant per controlar el rebot defensiu i acabant amb una ràpida circulació de pilota en atac. Un parcial de (16-24) a favor, col·locava un (57-62) en l’electrònic a falta dels últims deu minuts.

L’últim període va ser una autèntica disputa entre els dos equips. L’equip de Tarragona va tornar a escurçar les diferències i assetjar de nou el marcador per emportar-se la victòria al seu favor. Els dos equips anotaven i els nervis es feien presents a pista, al final la gestió i el control de les emocions va fer decantar la balança a favor dels nostres (74-77).

Important victòria per agafar bones sensacions i encarrilar aquest tram final de temporada amb la moral ben alta.

Punts: Sendra (27), Solé.R (10), Bartolí, Albareda (2), Mullerat (8), Padró (23), Cuadras, Herrero (7), Solé. A (baixa), Canosa (baixa).

Bon encert des de la línia de tirs lliures 24/33 = 73% vitals!!!