PARTIT SÈNIOR MASCULÍ “B” 6-03-2016

C.B.Àguiles 45 – C.E.Despertaferro 49

El partit de diumenge passat en que l’equip Sènior Masculí s’enfrontava contra el C.B.Despertaferro de Tarragona va ser d’aquelles tardes de bàsquet per oblidar. Tot i que les sensacions d’inici van ser bones (15-06) al final del primer període, mica en mica van anar desapareixent i l’equip visitant ho va aprofitar per col·locar-se tres punts a sota en el marcador a la mitja part (22-19). Un igualat tercer període (34-31) posava de manifest que el partit s’acabaria amb un tanteig baix. Entràvem en l’últim període i tot estava per decidir… els nostres homes a falta de cinc minuts per finalitzar el partit, aconseguien una bona avantatge (44-35), però un triple dels visitants va ser el primer detonant per començar a creure’s en la seva remuntada particular. Érem imprecisos en coses tant bàsiques com: una passada, una captura de rebot, faltes estúpides o tirs malt seleccionats que lligat amb una zona 3-2 (durant 40 minuts) per part de l’equip visitant, va portar al nostre equip al descontrol i el mal joc. Això ho aprofitava els de Tarragona, on en quatre minuts aconseguia un parcial al seu favor de (1-14) que dictava sentència i decantava la victòria al seu favor.

La nostra temporada ha sigut molt peculiar. Des del principi, nombroses altes i baixes de jugadors, solapament de partits amb l’equip sènior “A”, lesions; de curt i llarg termini, desacords en el quadre horari d’entrenament….un llarg historial que de ben segur altres equips ja haguessin llençat la tovallola al riu. Però nosaltres hem continuat picant pedra, fent grans tardes de bàsquet i posant en seriosos dubtes els líders i ara a falta d’una jornada pel final ens trobem que ens queden 40 minuts per demostrar tot el nostre potencial per derrotar a un equip i classificar-nos amb el grup de d’alt. Enguany no l’hem pogut gaudir molt l’alegria, però crec que tot sacrifici té la seva recompensa i la nostra està per arribar!!! 

Punts: Sendra (2), Piera (3), López (4), Mateu (3), Coca (21), Verges, Puiggener (3), Cortés (2), Sanahuja (-) Bartra (2).