ELIMINATÒRIA PRÈVIA FINAL a 4, C.B.ÀGUILES – UESC “B”

Primer partit: C.B.Àguiles 59 – UESC “B” 56

Un cop finalitzat el campionat, on el nostre equip sènior masculí a aconseguit ser campió de lliga del grup 6. El pròxim pas era enfrontar-se contra l’UESC de Sant Cugat, campió de lliga grup 4, en la fase prèvia a la Final Four d’Igualada.

El partit va començar amb un espectacular encert des de la línia de tres punts per part de l’equip de Sant Cugat. Fins a 7 triples van aconseguir anotar en el primer període. (17-34).

Al segon període, l’equip sènior, va augmentar la intensitat defensiva per intentar frenar la ratxa anotadora de l’UESC i retallar la diferència en el marcador. La reacció del nostre equip va ser efectiva, ja que va aconseguir guanyar +7 el parcial i reduir la diferència fins els 10 punts (34-44).

Passat el descans, l’Àguiles continuava amb la seva missió de retallar la diferència. L’equip visitant intentava des de la línia de 6,25 tornar a agafar una bona ratxa anotadora per seguir ampliant la seva diferència. Aquest cop però, a diferència del primer període, l’encert dels visitants es va capgirar i el nostre equip sènior continuava amb la seva “escalada” en el marcador. (14-5) va ser el parcial i el resultat amb que començàvem el 4art quart era de (48-50).

Després de quasi 33 minuts per darrera en el marcador, el nostre sènior va obtenir la recompensa merescuda després de tant d’esforç realitzat i va aconseguir ficar-se per davant. L’UESC sabia de la importància que era guanyar fora de casa, ja que seria molt important pels seus interessos, tenint en compte que el partit de tornada seria a Sant Cugat. Novament amb una defensa espectacular el nostre equip va aconseguir recuperar la última pilota de partit i col·locar una diferència de +3. Una gran premi, tenint en compte el -22 que reflectia el marcador durant el minut 13 de partit.

Felicitar un cop més a la nostra gran afició que va ser vital per esperonar els nostres jugadors i aconseguir capgirar un partit que semblava estar molt coll avall!!! Gràcies!!!

Punts: Sureda (5), Jubert (10), Sendra (1), Llorens (10), Coca (3), Vergés.P (6), Vergés.M (-), Esplugas (13), Duch (8), Ollé (3), Massons (-), Bartra (-). Entrenador: Joan Boix.

Segon partit:  UESC “B” 59 – C.B.Àguiles 66

Segon partit de la eliminatòria, aquest cop però el partit es traslladava en camp contrari, Sant Cugat del Vallés on tothom tenia en ment el resultat de l’anterior partit (59-56).

Inici del partit, i gran posada en escena per part del nostre equip. Molt sòlid en defensa i molt àgil en els atacs. A diferència del primer partit jugat a Santa Coloma, van ser poques les opcions que l’UESC va tenir per tirar des de la línia de 3 punts. (14-18).

El segon període, els nostres homes continuaven demostrant les bones sensacions que havien deixat en els primers 10 minuts. La defensa va ser la clau per “enfoscar” l’atac dels locals i continuar ampliant les diferències entre resultats. (30-40), +10.

Quedaven 20 minuts d’eliminatòria, però les sensacions que mostrava l’Àguiles era de clara superioritat. La renda s’ampliava fins els 15 punts i l’equip local veia com l’eliminatòria se’ls hi escapava. L’ansietat per intentar anotar, posava nervis entre els seus jugadors i cos tècnic. El nostre equip, va saber jugar amb tranquil·litat i no entrar amb la dinàmica de nervis i presses de l’equip local, per tancar el marcador amb un (40-53).

Últim quart de la eliminatòria. El seu principal home interior, estava carregat de faltes personals el qual Joan Boix va aprofitar per introduir els dos “grossos” de l’Àguiles i  sentenciar el partit (59-66). Exhibició de recursos en el joc interior del nostre jugador Esplugas, que en aquest partit si que va poder mostrar la seva qualitat.

Sòlida i seria victòria de l’equip Sènior masculí, que obté el bitllet per la Final Four d’Igualada que es disputarà el 30 i 31 de Maig al pavelló de les Comes. Destacar el gran paper de tot l’equip en aquesta eliminatòria. Sempre mostrant una gran entrega, lluita i sobretot molta il·lusió.

Punts: Punts: Sureda (5), Jubert (6), López (-), Llorens (10), Coca (2), Vergés.P (7), Vergés.M (7), Esplugas (25), Duch (-), Ollé (2), Bartra (2). Entrenador: Joan Boix.