CAP DE SETMANA DE FINALS A 4 @cbaguiles 30 i 31 de Maig 2015

Aquest cap de setmana, 30 i 31 de Maig, és històric pel club. Tots els nostres equips masculins; Infantil, SOTS-25 i Sènior disputen una FINAL a 4 per intentar se campions dels seus respectius campionats.

INFANTIL MASCULÍ FF4

Per part dels més joves, els Infantils, dissabte 30 disputen la FINAL a 4 que es juga a Santa Coloma i organitzem des del mateix club. La eliminatòria és a les 12:00h on jugaran contra el C.B.Tarragona. A l’altre costat del quadre s’enfrontaran C.B.Vilaseca vs A.B.Cunit. Dels quatre equips, en sortirà el campió Infantil Nivell “B “de la província de Tarragona.  Molta sort cracs!!!!!!

FF4 SENIOR MASCULI

 

Per altre banda, el nostre equip Sènior disputarà dissabte 30 a les 16:30h al pavelló de les Comes d’Igualada la seva FINAL a 4. Els nostres homes s’enfrontaran contra el C.B.Igualada amfitrió del torneig. Diumenge 31 a les 18:00h es disputarà la gran final on hi haurà un dels dos equips de l’altre banda del quadre; Sarrià i/o LLançà. La final de consolació (3er i 4art lloc) serà a les 16:00h. El vençador serà el campió de Catalunya en categoria de 3ª Catalana.

FF4 SOTS-25 MASCULÍ

Diumenge 31 a les 12:30h l’equip SOTS-25 viatjarà cap a Cassà de la Selva on jugarà la FINAL a 4 pel Campionat de Catalunya. L’equip s’enfrontarà contra el campió de Girona, el F.D.Cassà. A l’altre banda del quadre, els dos finalistes de Barcelona; SESE i C.B.Sentmanat, s’enfrontaran per un lloc a la final que serà a les 18:00h.

Molta sort a tots els nostres equips!!! Gaudiu de l’experiència i passi el que passi recordeu que la temporada ha sigut un èxit per tots!!!! Força Àguiles!!!!!!!!!!!