PARTIT SÈNIOR MASCULÍ 2/05/2015 #datahistòrica #ascens2ªCAT

Borges Garrigues 61 – C.B.Àguiles 69

Dissabte 2 de Maig de 2015, serà recordat com una data il·lustre pel Club Bàsquet Àguiles, ja que per primera vegada, en els seus 47 anys de trajectòria, un equip sènior masculí aconseguia l’ascens a categoria 2ª Catalana. Una gran gesta d’esforç i sacrifici pel bàsquet colomí.

El partit es va disputar al camp del 10è classificat, el Borges-Garrigues (Borges Blanques). L’inici del partit va ser molt intens per part dels nostres homes, marcat en gran part per la importància que prenia el match. Un parcial de (3-10) obligava a l’entrenador local a demanar temps mort per capgirar la situació. (11-16) tancava els primers 10 minuts de joc.

El segon període, la parella arbitral va apujar la rogorossitat arbitral (en alguns moments qüestionable) la qual, l’equip local va aprofitar per retallar distància en el marcador, gràcies en bona part des de la línia de tir lliure. El últims cinc minuts, el nostre equip va saber sobreposar-se a la situació i tancar el període amb un parcial (3-13) per arribar al descans amb un marcador de (25-36).

En el tercer període, el nostre equip va entrar a pista amb la mateixa dinàmica que havia arribat al descans. Un parcial de (3-9) feia augmentar la diferència a favor, en el marcador. Fins arribar a una màxima avantatge de +17.

A l’inici de l’últim quart, el domini colomí continuava gràcies a grans defenses i bones accions en el joc col·lectiu. Un parcial de (13-0) a favor dels locals, tornava a “donar vida” al partit. El marcador passava dels +21 a  un +8. Quedaven encara 2 minuts de joc i el nostre equip havia de mostrar novament la seva solidesa defensiva. Al final, victòria per +8 de diferència (61-69).

Punts: Sureda (3), Jubert (13), Sendra (-), Llorens (16), Coca (4), Vergés.P (5), Vergés.M (11), Esplugas (10), Duch (5), Ollé(-), Massons(-), Bartra (2). Entrenador: Joan Boix Gallo.