RESUM JORNADA 10 i 11/05/2014

escut jsjs

Arribem a la recta final de la temporada.

El Sènior Masculí va acabar la temporada diumenge a Borges amb una victòria en un camp on no s’havia pogut guanyar els dos darrers anys. Amb aquesta victòria acaba el campionat de Tercera Catalana en setena posició amb 15 victòries i 15 derrotes .

Victòria també de les Sènior Femení davant del Salou. Es desplaçaran diumenge que ve a Constantí per lluitar pel campionat en l´últim partit. Ànims en el darrer esforç!!

El Sots-25 no van poder aprofitar la primera oportunitat per guanyar el campionat davant el Torreforta -segon classificat-. Dissabte al pavelló tindran la segona oportunitat davant el CB Salou, en cas de victòria es proclamaran campions de Sots-25!!

Victòria divendres de les Cadet Femení 98 en el partit que va aplaçar fa unes setmanes davant el Ploms Salle Reus. Dissabte darrer partit al pavelló  davant el CB Calafell.

Derrota massa contundent dels nostres nois del Pre-Infantil a El Vendrell, segon classificat en el que es el darrer partit de la fase regular del Nivell A. El partit de la darrera jornada de la setmana que ve ja el va jugar avançat.

Per acabar l’Aleví Femení va disputar el seu últim partit del campionat del Consell comarcal guanyant al Montblanc.

Resultats d’aquest cap de setmana:

  • Sènior Masculí:    CB Borgues Garrigues  54 – CB Àguiles  61
  • Sènior Femení:     CB Àguiles  66 – CB Salou  61
  • Sots-25 Masculí:   AD Torreforta  70 – CB Àguiles  56
  • Cadet Femení 98: CB Àguiles  60 – Ploms Salle A Reus  52
  • Pre-Infantil Masculí: AB El Vendrell  96 – CB Âguiles  46
  • Aleví Femení: (Camp.Consell) : CB Àguiles  31 – Montblanc  21

El Cadet Masculí no jugava aquest cap de setmana. El proper acabarà la seva temporada a Valls davant l’AAET. Es classificats a mitja taula.

Les Cadet Femení 99-00 aturades des de fa dies en la Fase Final del Nivell B-2 rependran els partits entre els tres primers classificats de la Fase de nivell B-2 amb doble jornada